Taylor Of Old Bond Street Eton College Collection parranajovoide 150g

€19,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: PS-01009NE-B-1
Saatavuus: Varastossa (9)

Taylor of Old Bond Street parranajovoide Eton Gollege Collection on todellinen herrrasmiehen ajovoide. Täydellisen sileä ja pehmeä vaahto, joka suojaa ja kosteuttaa ihoa tarjoten paremman parranajon.

Hajuste: Kaunis maskuliininen tuoksu, jossa päätuoksuna sitruuna yhdistettynä mandariiniin ja appelsiiniin. Tuoksussa yhdistyy myös hienoja kukkaistuoksuja patsulipohjalle rakennettuna. Sisältää sitruunan ja patsulin öljyjä. 

Pakkauskoko: 150g

Taylor of Old Bond Street on tuotemerkki, jonka käyttäjä edustaa brittiläisen herrasmiehen klassista tyyliä ja laatutietoisuutta. Taylor of Old Bond Street on perheyritys, jonka historia ulottuu vuoteen 1854. Tuolloin Jeremiah Taylor avasi salonkinsa Lontoon kuuluisalle Bond kadulle (Bond Street). Jeremiaan valmistavat kasviuutteet nousivat nopeasti suosioon ja tarina jatkuikin seuraavassa sukupolvessa, jolloin Sidney Taylor avasi nykyisen pääliikkeen Jermyn kadulle (Jermyn Street) Lontoossa.

Taylorin tuotteissa yhdistyy brittiläinen klassinen tyyli, eleganssi, luotettavuus ja laatu. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan korkeimpien standardien mukaan yhä tänä päivänä.

Taylor Of Old Bond Street valmistaa Englannissa perinteitä kunnioitten parranajon tuotteita kuten partasaippuoita, voiteita, partasuteja ja partavesiä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »