Taylor of Old Bond Street Jermyn Street parranajovoide

€14,90
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: PS-01047
Saatavuus: Tuote loppu :(

Taylor of Old Bond Street parranajovoide herkälle iholle. Voide joka suojaa ja kosteuttaa ihoa tarjoten paremman parranajon. Kehitetty erityisesti herkälle iholle.

Hajuste: Moderni ja raikas tuoksu, jossa päätuoksuna bergamot, sitruuna, lime ja laventeli yhdistettynä kurjenpolven, nerolin, meripihkan, myskin sekä vaniljan tuoksuihin. Allergeenitön tuoksu, joka sisältää patsulin öljyjä. Ei sisällä parabeenejä.

Erittäin hyvät ominaisuudet märkäajolle ja mainio vaihtoehto perinteiselle parranajosaippualle. Koostumus on jo valmiiksi pehmeämpää joten vaahdon työstäminen on nopeampaa.

Käyttö: Kastele iho ja levitä sopiva määrä tuotetta kasvoille joko suoraan sormilla tai partasudin avulla. Parranajon jälkeen huuhtele kasvot ja kuivaa iho.

Kätevä tuubipakkaus on helppo ottaa mukaan myös matkalle.

Pakkauskoko: 75ml.

Taylor of Old Bond Street on tuotemerkki, jonka käyttäjä edustaa brittiläisen herrasmiehen klassista tyyliä ja laatutietoisuutta. Taylor of Old Bond Street on perheyritys, jonka historia ulottuu vuoteen 1854. Tuolloin Jeremiah Taylor avasi salonkinsa Lontoon kuuluisalle Bond kadulle (Bond Street). Jeremiaan valmistavat kasviuutteet nousivat nopeasti suosioon ja tarina jatkuikin seuraavassa sukupolvessa, jolloin Sidney Taylor avasi nykyisen pääliikkeen Jermyn kadulle (Jermyn Street) Lontoossa. Taylorin tuotteissa yhdistyy brittiläinen klassinen tyyli, eleganssi, luotettavuus ja laatu. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan korkeimpien standardien mukaan yhä tänä päivänä. Taylor Of Old Bond Street valmistaa Englannissa perinteitä kunnioitten parranajon tuotteita kuten partasaippuoita, voiteita, partasuteja ja partavesiä.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »