Takapara värikkäät sukat U5M8

€12,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TP-U5M8-1-37-40
Saatavuus: Varastossa (1)

Jätä tylsät mustat ja valkoiset sukat vaatekaapin perälle ja vedä jalkaasi Takaparan räväkät ja persoonalliset sukat! Nämä sukat saavat näkyä ja ne tuovatkin aivan ihanan ripauksen väriä ja twistiä pukeutumiseen. Ihanan värinsä lisäksi nämä sukat ovat myös todella mukavat ja pehmeät jalassa. Varren joustoresori lisää käyttömukavuutta entisestään.

Materiaali: 80% puuvilla, 16% polyamidi, 4% elastaani

Takapara on pieni, puolalainen sukkien valmistaja. Ajatus Takaparasta syntyi kahvikupin äärellä kesäkuussa 2015. Taustalla on kuitenkin jo yli kymmenen vuoden kokemus sukkien valmistamisesta. Ajatuksena oli tehdä jotain kiinnostavaa, merkittävää sekä silmää miellyttävää, mutta ennen kaikkea jotain todellista.

Tuotteiden korkea laatu voidaan varmistaa, valmistamalla kaikki sukat Lodzin kaupungissa, jolla on pitkä historia tekstiiliteollisuudessa. Kaikki Takaparan sukat valmistetaan korkealaatuisesta Öko Tex sertifioidusta langasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »