Takapara värikkäät sukat U1M2

€11,90

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: TP-U1M2
Saatavuus: Varastossa (1)

Lämpimän sävyiset kekseliäästi kuvioidut Takaparan laadukkaat sukat! Tällä lähes hypnoottisella kuvioinnilla ja upeilla väreillä tuot asuusi helpolla jotain uutta ja erilaista. Takaparan sukat ovat kauniin ulkonäkönsä lisäksi erittäin pehmeät jalassa ja valmistettu kestävistä materiaaleista, käyttömukavuutta lisäämään on varressa joustoresori.

Koko: One size 41-45

Materiaali: 80% puuvilla, 16% polyamidi, 4% elastaani

Takapara on pieni, puolalainen sukkien valmistaja. Ajatus Takaparasta syntyi kahvikupin äärellä kesäkuussa 2015. Taustalla on kuitenkin jo yli kymmenen vuoden kokemus sukkien valmistamisesta. Ajatuksena oli tehdä jotain kiinnostavaa, merkittävää sekä silmää miellyttävää, mutta ennen kaikkea jotain todellista.

Tuotteiden korkea laatu voidaan varmistaa, valmistamalla kaikki sukat Lodzin kaupungissa, jolla on pitkä historia tekstiiliteollisuudessa. Kaikki Takaparan sukat valmistetaan korkealaatuisesta Öko Tex sertifioidusta langasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »