Takapara 1M1 sukat

€11,90
Tuotekoodi: TP-1M1-1-38-41
Saatavuus: Tuote loppu :(

Nämä mustavalkoiset sukat eivät todellakaan ole tylsät! 

Todella tyylikäs kuviointi tuo säväkkyyttä tähän mustavalkoiseen Takaparan-sukkaan joilla saat  pukeutumiseen hieman lisä twistiä. Nämä sukat ovat valmistettu 80% puuvillasta, jalassa sukat ovat mukavan pehmeät ja joustavat sekä varressa on joustoresori. Jos etsit tyylikästä ja mukavaa sukkaa hieman hillitymmällä värillä nämä ovat oikea valinta. 

Materiaali: 80% Puuvilla, 16% Polyamidi, 4% Elastaani

Takapara on pieni, puolalainen sukkien valmistaja. Ajatus Takaparasta syntyi kahvikupin äärellä kesäkuussa 2015. Taustalla on kuitenkin jo yli kymmenen vuoden kokemus sukkien valmistamisesta. Ajatuksena oli tehdä jotain kiinnostavaa, merkittävää sekä silmää miellyttävää, mutta ennen kaikkea jotain todellista.

Tuotteiden korkea laatu voidaan varmistaa, valmistamalla kaikki sukat Lodzin kaupungissa, jolla on pitkä historia tekstiiliteollisuudessa. Kaikki Takaparan sukat valmistetaan korkealaatuisesta Öko Tex sertifioidusta langasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »