Takapara 13m2 sukat

Tuotekoodi: TP-13M2-1-38-41
Saatavuus: Varastossa (1)

Nämäpäs harmaat sukat eivät ole tylsät, limen vihreällä kuvioinnilla sekä tumman vihreillä yksityiskohdilla nämä sukat ovat vekkuli sekä piristävä lisä asukokonaisuuksiin. Kun tyyli sekä sävy sukissa on kunnossa niin laatu tarvitsee myös olla kahdallaan, nämä sukat ovat valmistettu 80% puuvillasta ja ovat mukavan pehmeat sekä joustavat jalassa.

Materiaali: 80% Puuvilla, 16% Polyamidi, 4% Elastaani

Takapara on pieni, puolalainen sukkien valmistaja. Ajatus Takaparasta syntyi kahvikupin äärellä kesäkuussa 2015. Taustalla on kuitenkin jo yli kymmenen vuoden kokemus sukkien valmistamisesta. Ajatuksena oli tehdä jotain kiinnostavaa, merkittävää sekä silmää miellyttävää, mutta ennen kaikkea jotain todellista. T

uotteiden korkea laatu voidaan varmistaa, valmistamalla kaikki sukat Lodzin kaupungissa, jolla on pitkä historia tekstiiliteollisuudessa. Kaikki Takaparan sukat valmistetaan korkealaatuisesta Öko Tex sertifioidusta langasta.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »