Sininen kauluspaita⎪Reykjavik District

€119,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-SHI78-1-S
Saatavuus: Varastossa (4)

Huippu tyylikäs Reykjavik District sininen kauluspaita nappien yksityiskohdilla.

Tästä kauniin sävyisestä kauluspaidasta löytyy juuri sopivasti twistiä. Se sopii erinomaisesti sekä arkikäyttöön sellaisenaan tai bleiserin alle puettuna tai juhlatilaisuuksiin puvun kanssa. Nappien yksityiskohdat piristävät tätä kauluspaitaa ja luovat mielenkiintoisen yksityiskohdan. 

Reykjavik Districtin kauluspaidoissa nappeja on tiheämmin ja enemmän kuin tavallisissa kauluspaidoissa, tämä edesauttaa saamaan erinomaisen istuvuuden ja sen että paidan etumus pysyy siistinä eikä irvistä edes istuessa.

Kauluspaidan puuvillaknagas on miellyttävän tuntuinen iholla ja hengittää hyvin. 

Malli on slim fitin ja normaalin välistä. Paita on istuva, sopivasti muotoonommeltu, ja soveltuu erinomaisesti normaalivartaloiselle. S ja M koko istuu hyvin kapeammallekin vartalolle.

Väri: Sininen

Materiaali: 100% puuvilla

Konepesu 30 asteessa. Silitys miedolla lämmöllä.

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »