Siniharmaa rento bleiseri⎪Reykjavik District

€269,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-FOX64-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Siniharmaa bleiseri joka on juuri sopivan kevyt ja rento siistiin arkipukeutumiseen.

Reykjavik District Fox bleiseri on täysin vuoriton ja malliltaan juuri sopivasti istuva. Vuorittomuus takaa hyvän liikkuvuuden sekä hengittävyyden, eikä tämä bleiseri hiosta edes lämpimällä säällä. Mallin ollessa perinteisempää, vuorellista bleiseriä hieman lyhyempi se soveltuu mainiosti rennompaan pukeutumiseen ja tyylikkääseen arkeen. Mukavaksi bleiseriksi vaikkapa töihin neuleen ja chinojen kanssa tai esimerkiksi rentoon juhlaan kauluspaidan, suorien housujen ja asusteiden kera.

Bleiserissä on tuplahalkio takana ja sisällä povitasku.

Villaa oleva Fox bleiseri on materiaalinsa ansiosta helppohoitoinen, sen puhtaanapito onnistuu pitkälti ihhan vain tuulettamalla, eikä se ole herkkä rypistymään.

Huomaa ihastuttavat yksityiskohdat napeissa! Bleiserissä irroitettava taskuliina.

Väri: Siniharmaa.

Materiaali: 97% villaa, 3% elastaania.

Reykjavik District on pieni, pariskunnan perustama vaateompelimo, jossa jokaisesta vaatteesta tehdään vain hyvin pieni erä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle lähes uniikkeja kappaleita, joita ei kävele vastaan kadulla.

Tutustu yhteistyöhömme Reykjavik Districtin kanssa täältä!

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »