Yritysyhteistyö

Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden tarjota työntekijöilleen parempaa pukeutumista. Vaate-etu erottaa yrityksesi kilpailussa osaavasta henkilöstöstä.  

Meiltä yrityksesi edustaja saa itseään pukevan kokonaisuuden, joka erottaa työntekijäsi harmaasta massasta. Jos haluat todella, että sinun yrityksesi jää mieleen, niin sovitaan yhteistyöstä ja laitetaan edut kuntoon.

Ota yhteyttä, niin sovitaan teille sopiva yhteistyömalli! Sähköposti: sonja (at) saarnigb . fi  tai puhelin: 044 2694556.

 

Hyvin pukeutunut herrasmies jää aina asiakkaan mieleen!

Yritys voi tarjota työntekijälleen luontoisedun ja se voidaan antaa rajatulle työntekijäryhmälle, myös yksittäiselle työntekijälle. Luontoisetu on on saajalleen veronalainen tulo. Luontoisetu on saajalleen palkanlisää. Työnantaja maksaa luontaisedun arvosta työntekijän henkilösivukulut. Arvonlisävero ei ole vähennettävissä luontoisedusta. Pyydä kirjanpitäjältäsi esimerkkilaskelmaa tai me teemme sen sinulle. 

Yritysyhteistyö

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »