Toimitus ja palautus

 

Toimitus

Saarni GB Oy tarjoaa Postin sekä Matkahuollon tuottaman kuljetuspalvelun. Yksittäisen tilauksen tuotteet voidaan toimittaa useammassa lähetyksessä, mutta pyrimme postittamaan kaikki tuotteet yhdessä erässä. 

Tarjoamme myös mahdollisuuden noutaa tuotteen putiikistamme. Koska meillä on kolme myymälää, niin yksittäistuotteen kohdalla tuote voi olla kummassa tahansa putiikissa, joten ilmoitamme asiakkaalle mistä putiikista tuote on noudettavissa. Voimme myös toimittaa tuotteen toiseen myymälään noudettavaksi maksutta. Nouto on maksuton ja tuote voidaan noutaa välittömästi maksutapahtuman jälkeen em. asiat huomioiden.

Valmiin tilauksen käsittely pyritään tekemään 48 tunnin sisällä sen vastaanottamisesta. Valmiilla tilauksella tarkoitetaan tilausta, jonka kaikki tuotteet ovat varastossamme ja varattuina tilaukseen, sekä tilauksen maksutapa on hyväksytty. 

Saarni GB Oy ei ota vastaan verkkokaupassa varauksia. On hyvä huomioida, että pääosaa tuotteista ei ole saatavilla verkkokaupasta. 

 

Palautus

Saarni GB Oy tarjoaa asiakkailleen kuluttajasuojalain mukaisen oikeuden palauttaa verkkokaupasta ostettu tuote 14 vuorokauden sisällä ostamisesta. Saarni GB Oy ei vastaa palautuskustannuksista. Tuote tulee palauttaa täydellisessä kunnossa ml. alkuperäiset pakkausmateriaalit, hinta- ja tuoteselostelaput ja sen pitää olla ostohetkeä vastaavassa kunnossa, jotta tuote voidaan asettaa uudelleen myyntiin. Tuotteen kuljetuskustannuksia ei palauteta.

Palautusoikeuden rajoitukset määräytyvät kuluttajansuojalain 6. luvun 16 mukaisesti: Sinetöidyillä tuotteilla ei ole palautusoikeutta, kun tuotepakkaus on avattu. Hygienia- ja intiimituotteilla ei ole palautusoikeutta pakkauksen avaamisen jälkeen, koska tuote ei ole palautettavissa myyntiin luonteensa vuoksi. Hygienia- ja intiimituotteita ovat esimerkiksi hajusteet, saippuat, rasvat, voiteet, alusvaatteet, parranajovälineet ja astiat.

Ostaja vastaa lain mukaisesti arvon alentumisesta, jos hän on ottanut tuotteen käyttöön. Palautettavat tuotteet tulee pakata huolellisesti ja ostaja vastaa tuotteen kunnosta sen palautuskuljetuksen ajan.

Palautusosoite on
Saarni GB Oy, Aaponkuja 21, 21200 Raisio. Palautuksiin on liitettävä puhelinnumero +358442694556 sekä sähköpostiosoite [email protected]

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »