Meidän tarinamme

Koska Sonja ei löytänyt Tuomolle lahjaa

Siitä syntyi ajatus Saarnin putiikkiin. Joulun 2015 alla tuskailin kun en löytänyt Tuomolle lahjaa, ja totesin että nyt tarvitaan miehille oma putiikki jossa valikoima on uniikkia ja erilaista. Tästä ajatuksesta se sitten lähti ;) 

Putiikit löydät tämän verkkoputiikin lisäksi Helsingistä (Annankatu 13), Turusta (Kauppiaskatu 4, ) ja Turun vierestä Kauppakeskus Myllystä. Ensimmäinen putiikki avasi ovensa aprillipäivänä 1. huhtikuuta 2016.

Uniikkia ja erilaista

Tuotevalikoimamme on sellainen jota et muualta Suomesta löydä. Toimimme itse maahantuojana ja tarjoamme ainutlaatuisen valikoiman. Tämä putiikki on siis ehdottomasti vaihtoehto niille, jotka haluavat jotain yksilöllistä yli harmaan massan. Tuotteet tulevat ympäri Eurooppaa, paljon käsityötä, jopa yhden hengen pajoista lähtien. Uniikkia ja ainutlaatuista. Olemme niin ennennäkemätön putiikki, että jos vaan kynnelle kykenet, tule moikkaamaan ja tutustumaan valikoimaan, sillä tämä kaikki on vaan nähtävä omin silmin.

Putiikissa on erittäin monipuolisesti tuotteita joita mies elämässään tarvitsee. Tuotteita miesten elämäntyyliin; kenkiä, vaatteita, nahkalaukkuja ja salkkuja ja asusteita, sekä kausiluontoisesti myös erikoistuotteita, jotka liittyvät miehen elämään läheisesti. Meiltä löydät tuotteet myös klassiseen parranajoon, kuten partaveitset, partasaippuat, parranajosudit, partahöylät sekä ihonhoitotuotteet. 

Valikoimaa löytyy monen ikäisille herrasmiehille. Klassinen tyyli twistillä sopii monelle ja valikoiman laajuuden vuoksi kaikille löytyy jotakin. Meillä käy asiakkaina nuorista yli 70-vuotiaisiin. Pukeutumistyyli etsitään aina jokaisen asiakkaan kohdalla erikseen ja kaikille löytyy oma tyylinsä klassisista puvuista, rennompaan irtotakkiin.

Kaikki verkkoputiikin tuotteet löytyvät Turun ja Raision putiikeista. Huomaathan, että kaikki putiikkien tuotteet eivät löydy verkkoputiikista, joten kannattaa poiketa katsomaan. Meitä kannattaa seurata Facebookissa, minne päivitämme tiedon kun uusia tuotteita on saapunut. Uusimmat verkkoputiikin tuotteet löydät uusimmat-linkin takaa. 

Nähdään putiikeissa!

-Sonja, putiikin pitäjä

Ps. Oletko lukenut tämän jutun putiikin avajaisista Turun Sanomista?

Sonja & Tuomo Italiassa 
Kuvassa Sonja ja Tuomo Italiassa lähes vuosi ennen putiikin perustamista.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »