Tietoa meistä

 

Koska en löytänyt Tuomolle lahjaa... Tämän vuoksi halusin perustaa putiikin Raisioon Kauppakeskus Myllyyn, jotta myös kanssasisarten tuska helpottuisi. Putiikin nimeksi päätettin valita jalo lehtipuu, joka vahvasti viittaa myös koko idean syntymiseen eli Tuomon sukunimeen. Oman nimen vaihtumista odotellessa... ;) 

Tuotteemme ovat pääosin sellaisia, että näitä et mistään muualta Suomesta löydä, tämä putiikki on siis vaihtoehto niille, jotka haluavat jotain yksilöllistä yli harmaan massan. Tuotteet tulevat ympäri Eurooppaa, paljon käsityötä, jopa yhden hengen pajoista lähtien. Uniikkia ja ainutlaatuista. Olemme niin ennennäkemätön putiikki, että jos vaan kynnelle kykenet, tule moikkaamaan ja tutustumaan valikoimaan, sillä tämä kaikki on vaan nähtävä omin silmin.

Näiltä sivuilta löytyy paitsi tietoa meistä, niin myös verkkoputiikkimme. Kaikki verkkoputiikin tuotteet löytyvät varsinaisesta Myllyn putiikista ja Turun keskustaan, Kauppiaskatu neljään, helmikuussa 2017 avatusta putiikista. Huomaathan, että kaikki putiikkien tuotteet eivät löydy verkkoputiikista, joten kannattaa poiketa katsomaan. Meitä kannattaa seurata Facebookissa, minne päivitämme tiedon kun uusia tuotteita on saapunut. Uusimmat verkkoputiikin tuotteet löydät uusimmat-linkin takaa. 

 

-Sonja, putiikin pitäjä

Ps. Oletko lukenut tämän jutun putiikin avajaisista Turun Sanomista?

Sonja & Tuomo Italiassa 
Kuvassa Sonja ja Tuomo Italiassa lähes vuosi ennen putiikin perustamista.

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »