Asiakastuki

Meille täällä verkkokaupassa niin kuin putiikissakin on ensiarvoisen tärkeää tarjota hyvää asiakaspalvelua. Olemme mielellämme apuna mihin tahansa tuotteisiin, tämän verkkokaupan käyttöön tai muuhun putiikkiin liittyvissä asioissa. Yhteystietomme löytyvät täältä.

Sonjan voit myös löytää usein Kauppakeskus Myllyn putiikista. Sonjan lisäksi Myllyn putiikista voit tavata Alisan tai jonkun muun myyjistämme auttamasta.

 

Takuu, tuki ja virhevastuu

Takuu kattaa pääsääntöisesti ainoastaan tuotteessa olevat valmistus- ja materiaalivirheet. Takuukorjaus tehdään aina valmistajan takuuehtojen mukaisesti. Hoidamme takuuasiat puolestasi suoraan valmistajan kanssa ja meille on ensiarvoisen tärkeää, että tuotteemme vastaavat korkeaa laatua. Vastaamme luonnollisesti myös tuotteiden lakisääteisestä virhevastuusta, kun tuotteen takuu on päättynyt tai takuuta ei ole myönnetty. Jos sinulla on murheita meiltä ostamasi tuotteen kanssa, niin ole meihin yhteydessä. 

 

Reklamaatio

Asiakas on velvollinen esittämään ostotodistuksen, kuitin tai muun todistuksen ostopaikasta ja –ajankohdasta palautuksen yhteydessä tai reklamoidessaan tavaran virheestä. Saarni GB Oy pidättää oikeuden periä kuitin etsinnän aiheuttamat kustannukset ostajalta. 

Reklamaatiot käsitellään ainoastaan kirjallisesti. Vapaamuotoisen reklamaation voi toimittaa joko sähköpostilla osoitteeseen [email protected] tai kirjeenä osoitteeseen Saarni GB Oy, Myllynkatu 2028, 21280 Raisio. 

Erimielisyyksien ratkaiseminen: Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta syntyvät erimielisyydet kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi).

By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »