Ruudullinen bleiseri⎪Silver Fox⎪Reykjavik District

€269,01
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-FOX68-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Tyylikäs, vihreä ruudullinen Reykjavik District Fox bleiseri on täydellinen valinta siistiin arkipukeutumiseen tai rennompaan juhlaan.

Tämä upea, juuri sopivan rento ja ihanan kevyt bleiseri on siis todella monikäyttöinen. Pue se arkena t-paidan päälle farkkujen tai chinojen kanssa, juhlatilaisuuksiin tämä pikkutakki puolestaan taipiuu kauluspaidan ja suorien housujen kanssa puettuna. 

Vuorittoman rakenteensa ansiosta bleiseri ei hiosta vaan hengittää erinomaisesti. 100% villakangas on miellyttävän ja pehmeän tuntuinen ihoa vasten, eikä se rypisty helpolla.

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Huomaa ihastuttavat yksityiskohdat napeissa sekä mukana tuleva, irroitettava taskuliina.

Väri: Ruudullinen vihreä.

Materiaali: 100% villaa.

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »