Ruudullinen bleiseri⎪Fox⎪Reykjavik District

€249,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-FOX71-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

Tämä erittäin kevyt, ruudullinen bleiseri toimii loistavasti niin rennoissa juhlissa kuin siistissä arkipukeutumisessa.

Pellavasekoitebleiseri on ihanan kevyt ja hiostamaton. Reykjavik District Fox bleiseri on myös täysin vuoriton, mikä tekee pikkutakista extra hengittävän ja miellyttävän päällä.

Upea ruudullinen kangas, kauniissa sinisen ja harmaan sävyissä on helppo yhdistää pukeutumisessa niin tummien kuin vaaleidenkin värien kanssa. Ruutukuvio on tyylikäs mutta siitä löytyy juuri sopivasti persoonallista twistiä !

Bleiseri toimii loistavasti sellaisenaan t-paidan tai kauluspaidan kaverina tai rentona vaihtoehtona puvulle, samasta kankaasta tehtyjen housujen kanssa puettuna.

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Huomaa ihastuttavat yksityiskohdat mm. napeissa, sekä bleiserin mukana tuleva taskuliina.

Väri: Ruudullinen/Sininen.

Materiaali: 50% pellava, 50% puuvilla.

Reykjavik District on pieni vaateompelimo, jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. 

Tutustu meidän ja Reykjavik Districtin yhteistyöhön

 

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »