Ruskea viikonloppulaukku⎪Chiarugi

€399,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-75521-B
Saatavuus: Varastossa (1)

Upea, tummanruskea Chiarugin viikonloppulaukku, jossa kuljetat kaikki tarvitsemat tavarasi kätevästi ja ennen kaikkea tyylikkäästi mukana jokaisella matkallasi. Siisti mutta rennoksi suunniteltu weekenderi kestää aikaa ja kulutusta mukanasi vielä vuosien ajan. Kauniin sävyinen ja mattapintainen nahka sekä hieman tummemman sävyiset yksityiskohdat luovat uniikin kokonaisuuden.

Tukevat kantokahvat ja tarpeeksi leveä säädettävä olkahihna tuovat laukun kuljetukseen lisää mukavuutta. Viikonloppulaukun isot vetoketjut avautuvat sivuilta aivan alas asti, joka tekee laukun pakkaamisesta ja purkamisesta erityisen helppoa ja mukavaa. Laukun sisältä löytyy vielä yksi isompi vetoketjullinen tasku.

Huomaa upean värinen ja tyylikäs vuori!

Valmistettu käsityönä Italiassa. 

Aitoa nahkaa.

Viikonloppulaukun koko: 51cm x 32cm x 22,5cm 

Chiarugin laukut valmistetaan laadukkaista materiaaleista, huolella ja tarkkuudella, kestämään jokapäiväistä käyttöä. Chiarugi on isältä pojalle siirtynyt yritys jonka intohimo on tukea käsillätekemisen perinnettä.

Kurkkaa lisää meidän ja Chiarugin tarinasta

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »