Ruskea iso messenger laukku⎪Chiarugi

€349,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: CH-94561-B
Saatavuus: Tuote loppu :(

Reippaan kokoinen messenger nahkalaukku on täydellinen valinta arkeen, kuljettamaan joka päivä mukana kulkevat tarvikkeet ja tavarat ! Käsityönä Italiassa huippulaadukkaista materiaaleista valmistettu messenger laukku, josta huokuu viimeistelty kädenjälki ja laadukkuus. 

Messenger on sisältä jaettu kahteen isompaan lokeroon joihin saat mahtumaan mm. kaikki tarvittavat asiakirjat ja paperit sekä 15´6 tuumaisen tietokoneen. Laukusta löytyy myös kuusi pienempää taskua joista yhdessä, kannessa sijaitsevassa, on vetoketju, sekä isommat vetoketjulliset taskut kannen alta ja messengerin selkäpuolelta.

Erittäin upea ja toimiva messenger laukku joka kestää mukanasi aikaa ja käyttöä.

Väri: Ruskea.

Koko: 38cm x 28cm x 7cm

Aitoa nahkaa.

Valmistettu Italiassa.

 Chiarugi on yritys joka todella haluaa tukea käsillätekemisen perinnettä. Isältä pojalle siirtynyt intohimo luoda trendikkäitä tuotteita kuitenkaan laadusta ja eleganssista tinkimättä. Taidot ja vanhimmat italialaisten nahankäsittelyn ja työstämisen tavat ja niiden arvostus, sekä pettämätön moderni maku yhdistyvät näissä upeissa nahkatuotteissa. 

Chiarugi tarjoaa todellista taidokkuutta ja tyyliä, suoraan Italiasta.

Kurkkaa lisää meidän ja Chiarugin tarinasta

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »