Reykjavik District Turn-Up housut ruskea ruudullinen

€129,00
Tuotekoodi: RD-TURN3-1-52
Saatavuus: Tuote loppu :(

Jes, älyttömän tykättyjä Reykjavik District Turn-Up housuja löytyy taas ja mitä ihanimmissa kuoseissa. Kaunis vaaleanruskea, jossa tummanruskeaa ruutukuviota ja viininpunaiset yksityiskohdat. Nämä housut ovat erittäin mukavat päällä niiden rennon, mutta kauniisti istuvan leikkauksen ja mielyttävän tuntuisen materiaalinsa ansiosta. 

Yhdistä housut vaikka ihan vaan t-paitaan tai kauluspaitaan arjessa, tai bleiseriin juhlassa. Näihin housuihin  on saatavilla yhteenkuuluva liivi, sekä vuoriton bleiseri ja halutessasi voitkin siis koota näistä rennon ja uniikin puvun. 

Väri: vaaleanruskea/ruudullinen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »