Reykjavik District Turn-Up housut harmaa ruudullinen

€129,00
Tuotekoodi: RD-TURN2-1-48
Saatavuus: Tuote loppu :(

Nämä Reykjavik District harmaat Turn-Up housut ovat aivan ihanat. Housujen malli on osoittautunut uudeksi suosikiksi monien kohdalla, eikä ole ihmekkään. Turn-Up housut ovat malliltaan hieman väljemmät ja lyhyemmät, mutta kuitenkin siistit ja kauniisti istuvat. Lahkeiden käännökset on helposti muokattavissa niin suuntaan, kuin toiseen. Käytä niin arjessa, kuin juhlassa.

Ja vink vink, housuihin on saatavilla myös samasta kankaasta vuoriton bleiseri, sekä liivi joista voit koota hauskan ja uniikin puvun esimerkiksi rentoihin kesäjuhliin. 

Väri: Harmaa, turkoosilla ruutukuviolla. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »