Reykjavik District Silver Fox tumman sininen bleiseri No36

€229,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX37-1-L
Saatavuus: Tuote loppu :(

Meille on taas saapunut aivan ihania Fox-bleisereitä! Nyt kannattaa olla nopea, koska näitä ihanuuksia saapui vain pieni erä. Tämä bleiseri on todella tyylikäs ja rento samanaikaisesti. Tummansininen väri on klassikko, joka on todella helppo yhdistää muiden värien kanssa.

Rento kauluspaita alle ja chinot jalkaan niin täydellinen look on taattu. Sopii hyvin myös juhlavampiin tilaisuuksiin juhlavampien vaatteiden kera.

Hienon ja harkitun yksityiskohdan luo bleiserin taskuliina, joka on samaa kangasta kuin bleiserin puolivuori. Tässä bleiserissä ei ole kokovuorta, joten se on ihanan keveä ja mukava yllä.

Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Väri: Tummansininen

Materiaali: 70% villa, 30% viskoosi

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen. Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »