Reykjavik District Silver Fox traveller bleiseri

€269,01

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX25-1-M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tämä Reykjavik Districtin vuoriton bleiseri on todella tyylikäs ja rento samanaikaisesti. Tummansininen väri on klassikko, joka on todella helppo yhdistää muiden värien kanssa.

Kuvioitu taskuliina sekä puiset napit piristävät kivasti muuten tummaa ja hillittyä bleiseriä. Bleiserissä on myös kyynerpaikat jotka tuovat sopivasti rentoutta bleiseriin ja se soveltuu mainiosti käytettäväksi esimerkiksi chinojen kanssa. 

Bleiserissä irroitettava taskuliina.

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Bleiseri on todella mukava yllä sen hengittävyyden ja keveyden vuoksi. Käyttömukavuutta lisää kankaassa oleva elastaani joka antaa juuri oikean määrän joustoa. Puhtaanapito onnistuu pitkälti ihan tuulettamalla.

Väri: Tummansininen.

Materiaali: Villa 80% polyesteri 20%.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »