Reykjavik District Silver Fox sininen No30

Tuotekoodi: RD-FOX30-1-M
Saatavuus: Varastossa (1)

Tämä Reykjavik District vuoriton Fox bleiseri on kyllä niin hieno. Kirkkaansininen väri on ihanaa piristystä pukeutumiseen varsinkin näin kesällä. Keltaiset yksityiskohdat sopivat tähän täydellisesti. Vuoriton malli on mukavan hengittävä ja kevyt päällä. Tämä on juuri sellainen bleiseri jota voit käyttää esimerkiksi farkkujen kanssa. Alle sopii t-paita tai kauluspaita. 

Materiaali: 100% pellava

Väri: Kirkkaansininen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »