Reykjavik District Silver Fox ruskea ruudullinen bleiseri No35

€219,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX36-1-L
Saatavuus: Varastossa (1)

Wautsi miten upea bleiseri Reykjavik Districtiltä! Todella pehmeän lämmin bleiseri on todella mukava ja ennen kaikkea todella tyylikäs. Sopivan ripauksen väriä tuo sininen taskuliina, joka korostaa kauniisti kankaan hienovaraisia sinisiä raitoja.

Tässä bleiserissä ei ole kokovuorta, joten se on mukavan hengittävä ja keveä yllä. Vuorittomuus tekee bleiseristä myös mukavan rennon. Yhdistä esimerkiksi ruskeiden chinojen kanssa ja rento huivi kaulaan niin tyylikäs look on taattu!

Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Väri: Ruskea

Materiaali: 80% villaa, 17% nailonia, 3% elastaania

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen. Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »