Reykjavik District Silver Fox ruskea pellava bleiseri

€239,00
Tuotekoodi: RD-FOX28-1-L
Saatavuus: Tuote loppu :(

Reykjavik District ruskea Silver Fox bleiseri on 100% pellavaa. Bleiseri on vuoriton ja materiaali on hyvin hengittävää ja kevyttä, täydellinen kesäksi! Käytä siistissä arkipukeutumisessa sekä rennossa juhlassa.

Tämän kanssa on saatavilla myös samasta kankaasta valmistetut Reykjavik District Turn-up housut, sekä liivi. Tästä saa siis myös kivan ja uniikin puku-kokonaisuuden. 

Väri: Tummanruskea

Materiaali: 100% pellava

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa.

Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »