Reykjavik District Silver Fox rento sininen bleiseri No35

€239,00
Tuotekoodi: RD-FOX35-1-S
Saatavuus: Tuote loppu :(

Wuhuu! Taas uusi ja upea Reykjavik District Fox bleiseri. Nämä Fox bleiserit ovat olleet älyttömän tykättyjä niiden vuorittoman, kevyen ja hengittävän mallinsa vuoksi. Näissä bleisereissä yhdistyy täydellisesti rentous ja tyylikkyys. Kaunis sininen väri sopii erinomaisesti moneen tilaisuuteen ja asuun. Materiaalissa myös mukava pieni jousto. 

Ydistä bleiseri esimerkiksi t-paidan ja farkkujen kanssa. Voit myös lisätä väriä kivalla huivilla!

Materiaali: 70% villa 20% polyesteri 10% nylon

Väri: Tummansininen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »