Reykjavik District Silver Fox rento bleiseri No33 kalaruotokuvio

Tuotekoodi: RD-FOX34-1-M
Saatavuus: Varastossa (1)

Reykjavik Districtin ihanan rento Fox-bleiseri on todella tyylikäs ja aivan ihanan tuntuinen päällä. Kangas on mukavan pehmeää ja aavistuksen joustavaa. Bleiserissä ei ole vuoria, mikä tekee siitä entistä keveämmän ja hengittävämmän päällä. Kukapa ei haluaisi tuntea oloansa tyylikkääksi ja mukavaksi samanaikaisesti. Sopii täydellisesti rentoon pukeutumiseen. Yhdistä tämän kanssa vaikka chinot ja t-paita niin tyylikäs vaatekokonaisuus on taattu! 

Väri: Harmaa

Materiaali: 80% villa, 20% nylon

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »