Reykjavik District Silver Fox No58 musta/harmaa

€119,50
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-FOX58-1-M
Saatavuus: Tuote loppu :(

Alennettu hinta 119,50€ (Norm. 239€) 

No nyt on aivan ihastuttava vuoreton Fox bleiseri Reykjavik Districtiltä!

Loistava valinta sinulle joka etsit arkikäyttöön sopivan rentoa, mutta tyylikästä pikkutakkia pienellä twistillä. Bleiseri on mukavan tuntuinen päällä sen keveyden ja hengittävyyden vuoksi.

Bleiseri toimii monen asun kanssa, sillä harmaa on monikäyttöinen väri ja sen kanssa saa helposti sopimaan myös räikeämmät värit. Yhdistä vaikkapa neuleen ja siistien chinojen kanssa!

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento.

Mukana irrotettava taskuliina.

Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Materiaali: 70% villa, 30% nylon.

Väri: musta / harmaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »