Reykjavik District Silver Fox harmaa No32

Tuotekoodi: RD-FOX32-1-M
Saatavuus: Varastossa (1)

Kukapa ei haluaisi pukeutua samaan aikaan mukavasti ja tyylikkäästi. Tämä Reykjavik District vuoriton Fox bleiseri on älyttömän mukava käyttää, tyylistä tinkimättä. Tätä Fox bleiseriä voit käyttää niin kauluspaidan, kuin t-paidan kanssa. Vuoriton malli tekee bleiseristä hengittävän ja kevyen. Bleiseri on tehty upeasta neuloskankaasta, jonka tekstuuri antaa uniikkia ilmettä ja särmää. Värinä kaunis ja monikäyttöinen harmaa.

Väri: Harmaa

Materiaali: 50% pellava, 50% puuvilla. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »