Reykjavik District Silver Fox bleiseri sininen No51

€299,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX51-1-XXL
Saatavuus: Varastossa (1)

Uskomattoman kevyt ja hengittävä Reykjavik District vuoriton Fox bleiseri. Tämä bleiseri on ehdottomasti siistin pukeutumisen pelastus lämpimillä keleillä!

Sininen väri ja eläväinen kangas tuovat piristystä pukeutumiseesi. Yksityiskohdat napeissa ja taskuliinassa viimeistelevät uniikin kokonaisuuden.

Materiaali on miellyttävän tuntuinen ja hengittää todella hyvin.

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Materiaali: 50% pellava, 50% puuvilla.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »