Reykjavik District Silver Fox bleiseri ruskea No43

€239,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX43-1-L
Saatavuus: Varastossa (2)

Todella tyylikäs vuoriton Reykjavik Districtin ruskea raidallinen Fox bleiseri herrasmiehelle! Tämä bleiseri on helppo yhdistää asuun kuin asuun, sillä ruskea on hyvin monikäyttöinen ja ajaton väri.

Fox bleiserin parhaita puolia ovat käyttömukavuuden ja istuvuuden lisäksi sen ihastuttavat pienet yksityiskohdat napeissa ja taskuliinassa, jotka viimeistelevät uniikin kokonaisuuden. 

Bleiseri on hengittävä sekä mukavan tuntuinen päällä.

Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Bleiserin materiaali on 70% villaa, jonka ansiosta bleiseri ei herkästi rypisty ja sen puhtaanapito onnistuu pitkälti ihan tuulettamalla.

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Materiaali: 70% villa, 30% nylon.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »