Reykjavik District Silver Fox bleiseri ruskea No43

€239,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX43-1-M
Saatavuus: Varastossa (2)

Jälleen ihan huippu ihastuttava bleiseri Reykjavik Districtiltä! Lämmin ruskea ja ryhtiä antavat vaaleat raidat ovat täydellinen yhdistelmä tässä vuorettomassa bleiserissä.

Vuoreton bleiseri on rento ja helppo yhdistää arkipukeutumiseen, vaikkapa chinojen tai farkkujen kanssa. Ruskean värin saa huolettomasti sopimaan monien muiden värien kanssa ja se tuo samalla lämpöä kasvoihin.

Bleiseri on hengittävä ja tuntuu mukavalta päällä.

Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Bleiserin materiaali on 100% villaa, jonka ansiosta se ei herkästi rypisty ja sen puhtaanapito onnistuu pitkälti ihan tuulettamalla!

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »