Reykjavik District Silver Fox bleiseri pellava vaaleanruskea

€289,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX50-1-M
Saatavuus: Varastossa (1)

Tässäpä vallan mainio vuoriton bleiseri lämpimillekkin keleille! Tämä Reykjavik District Fox bleiseri on klassisen kaunis. Vaalean värinsä ansiosta se ei kerää lämpöä auringonpaisteessa ja vuoriton malli tekee siitä erittäin kevyen ja hengittävän. Ripaus vaaleansinistä yksityiskohdissa raikastaa yleisilmettä ihanasti. 

Bleiseri sopii loistavasti esimerkiksi vaaleansävyisten housujen ja kuviollisen paidan kanssa niin juhlassa, kuin arkenakin!

Silver Fox bleiserin malli on hieman Reykjavik Districtin Roman bleiseriä lyhyempi ja juuri sopivan rento. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Väri: vaaleanruskea

Materiaali: 100% pellava

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »