Reykjavik District Silver Fox bleiseri No33

€219,00
Tuotekoodi: RD-FOX33-1-S
Saatavuus: Tuote loppu :(

Jos olet etsinyt rentoa ja keveää bleiseriä niin etsintä seis, tässä se on! Tämä pellavasekoitteinen bleiseri on täydellinen lämpimille keleille sen keveyden vuoksi. Kevyeksi bleiserin tekee sen mukava ja hengittävä materiaali sekä vuorittomuus. Bleiseri on tehty upeasta neuloskankaasta, jonka tekstuuri antaa uniikkia ilmettä ja särmää. Todella rento ja tyylikäs bleiseri, jonka ruutukuosi lisää persoonallisuutta.

Materiaali: 60% pellava ja 40% puuvilla

Väri: sininen ja harmaa 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »