Reykjavik District Silver Fox bleiseri harmaa No47

€269,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-FOX47-1-M
Saatavuus: Varastossa (1)

Erinomaisen kivan tuntuinen ja erittäin kevyt Reykjavik Dirstirctin Fox bleiseri. Värinä vaalean harmaa ja höysteenä mustat yksityiskohdat. Tämä on erittäin helppo yhdistää muuhun pukeutumiseen, käytä esimerkiksi chinojen kanssa. 

Tämä bleiseri on juuri sellaisen sopivan rento vaikka tyylikkääseen arjen pukeutumiseen. Materiaali on uskomattoman kevyttä, 100%:sta luonnonvillaa. On muuten kiva materiaali koska tämä hengittää ja ei mene ryppyyn. Aivan täydellinen!

Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Materiaali: 100% luonnonvilla

Väri: Harmaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »