Reykjavik District Silver Eastwood takki harmaa hunaja

€269,01

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-EAST4-1-XL
Saatavuus: Varastossa (1)

Vautsi miten mielettömän kiva Reykjavik Districtin Eastwood takki! Hunajan sävyinen ruutukuviointi sekä  napit tuovat kivasti twistiä pukeutumiseesi.

Tämä kevyestä ja hyvin hengittävästä puuvillakankaasta valmistettu takki on täydellinen valinta arjen piristykseksi tai vaikka rennompaan juhlaan! Käyttömukavuutta lisää kankaassa oleva elastaani joka antaa juuri oikean määrän joustoa. Lämpimillä keleillä takki toimii mainiosti myös päällystakkina.

Vuoritus vain yläselässä. Tupla halkio takana, sisällä povitasku.

Todella kivan asukokonaisuuden saat yhdistämällä farkkujen tai chinojen kanssa!

Väri: harmaa.

Materiaali: 98% puuvilla, 2% elastaani.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »