Reykjavik District Silver Eastwood No7 punainen

€299,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-EAST7-1-XL
Saatavuus: Tuote loppu :(

Tässä Reykjavik District Eastwood takissa on tyylikkyyttä twistillä! Tämä punainen takki todella piristää asuasi tuoden persoonallisuutta pukeutumiseesi. Täydellinen valinta herrasmiehelle joka haluaa erottua pukeutumisessaan laadulla ja kauniilla yksityiskohdilla.

Takki sopii erinomaisesti puettavaksi esimerkiksi farkkujen tai chinojen kanssa. Lämpimillä keleillä takki toimii mainiosti myös päällystakkina.

Takissa ei ole vuorta. Materiaali on miellyttävän tuntuinen ja hengittää todella hyvin.

Tuplahalkio takana. Takissa povitasku.

Materiaali: 80% puuvilla, 20% pellava.

Väri: Punainen.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »