Reykjavik District Silver Eastwood musta

€288,99

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-EAST5-1-S
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on ihan mielettömän kiva Reykjavik Districtin Eastwood takki!

Tällä luot tyylikkäästi rennomman asukokonaisuuden ja tuot juuri sopivasti twistiä pukeutumiseesi.

Väriltään ajattoman musta Eastwoodi on todella helppo yhdistää muihin väreihin ja se sopii erinomaisesti puettavaksi esimerkiksi farkkujen tai chinojen kanssa. Värikkäällä kauluspaidalla saat huolettomasti luotua raikkaan tyylin. Lämpimämmillä keleillä takki toimii mainiosti myös päällystakkina.

Materiaali on miellyttävän tuntuinen ja hengittää todella hyvin.

Väri: Musta.

Materiaali: 70% Puuvillaa ja 30% Pellavaa.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »