Reykjavik District Roman pellavableiseri harmaa

Tuotekoodi: RD-ROM54-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Erittäin kevyt ja mielettömän siisti Rekjavikin pellavableiseri. Kauniin harmaa väri jossa on juuri sopivasti yksityiskohtaa. Kokonaisuutta voit keventää esimerkiksi vaaleilla housuilla. Tämä on mainio valinta kun haluat hillityn bleiserin mutta joka ei ole tylsä! Tämä toimii hyvin esimerkiksi farkkujen kanssa ja kun haluat pukeutua juhlallisemmin yhdistä bleiseri vaaleaan kauluspaitaan ja suoriin housuihin. 

Materiaali 100% pellavaa. 

Väri: harmaa, siniset yksityiskohdat. 

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »