Reykjavik District Roman bleiseri viininpunainen

€339,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM62-1-56
Saatavuus: Varastossa (1)

Jälleen voi vaan ihailla, miten kaunis viininpunainen, vuorellinen Roman bleiseri Reykjavin Districtiltä! Tällä upean värisellä, käsin tehdyllä, laadukkaalla bleiserillä kelpaa lähteä niin arkeen kuin juhlaan.

Takin leikkaus on ajaton, ryhdikäs ja hyvin istuva. Materiaalina 100% villa on hengittävä sekä mukava päällä, eikä se helposti rypisty käytössä.

Bleiserin tasku on mahdollista vetää ulos, kätevästi asua entisestään piristäväksi taskuliinaksi !

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »