Reykjavik District Roman bleiseri tummansininen No82

€369,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM82-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on skarppi Roman bleiseri! Hillitty ja tyylikäs leikkaus yhdistettynä klassiseen tummansiniseen saa särmää valkoisesta koristetikkauksesta. Toimii yhtälailla toimistossa, juhlassa tai vapaalla, oikein yhdisteltynä.

Roman bleiserin leikkaus on ajaton, ryhdikäs ja istuu hyvin monelle vartalomallille. Tässä bleiserissä on myös kaksi isoa povitaskua.

Materiaali: 87% Villa, 13% Polyesteri

Väri: Tummansininen.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »