Reykjavik District Roman bleiseri sininen No78

€369,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-ROM78-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

Tässäpä vasta onkin ihastuttava bleiseri Reykjavik Districtiltä!

Tämä Roman vuorellinen bleiseri sopii loistavasti juhlapukeutumiseen ryhdikkyytensä ja arvokkaan hillityn ulkoasunsa vuoksi. Hauskana yksityiskohtana toimii taskuliinaksi vedettävä tasku sekä hihojen eriväriset napit. Arkeen sopivan siitä saa yhdistämällä esimerkiksi chinojen ja vaikkapa neuleen kanssa.

Bleiserin materiaali on 100% villaa, jonka ansiosta bleiseri ei herkästi rypisty ja sen puhtaanapito onnistuu pitkälti ihan tuulettamalla.

Roman bleiserin leikkaus on ajaton, ryhdikäs ja istuu hyvin monelle vartalomallille. Tässä bleiserissä on myös kaksi isoa povitaskua.

Väri: Sininen.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »