Reykjavik District Roman bleiseri sininen No65

Tuotekoodi: RD-ROM65-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Miten ihastuttava vuorellinen Roman bleiseri Reykjavik Districtiltä, tällä kertaa upean sinisenä! Raikas sininen on piristävä väri pukeutumisessa, etkä taatusti jää keltään huomaamatta tässä laadukkaassa ja tyylikkäässä käsintehdyssä bleiserissä! 

Takin ajaton leikkaus on ryhdikäs ja istuu hyvin monille vartalomalleille. 100% villa on materiaalina erittäin miellyttävä ja hyvin hengittävä, eikä se helposti rypisty käytössä. 

Mukavana yksityiskohtana on bleiserin tasku, jonka voi helposti vetää ulos kauniiksi taskuliinaksi.

Väri: sininen

Materiaali: 100% villaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »