Reykjavik District Roman bleiseri sininen No48

€339,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-ROM48-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

Jokainen herrasmies tarvitsee vähintään yhden hyvin istuvan, laadukkaan ja uniikin, tummansinisen bleiserin. Tämä Reykjavik District Roman bleiseri on loistava valinta. Ihanat kirkkaankeltaiset yksityiskohdat tuovat sopivasti väriä ja hauskuutta muuten tummaan ja hillittyyn bleiseriin. Puiset napit ovat toinen ihastuttava yksityiskohta tässä bleiserissä. 

Materiaalina 100% villa. Materiaalinsa ansiosta bleiseri on helppo pitää puhtaana vain tuulettamalla, eikä se ole herkkä rypistymään. 

Väri: tummansininen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »