Sininen ruudullinen Roman bleiseri⎪Reykjavik District

€349,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM59-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

Wautsi wau! Aivan älyttömän hieno Reykjavik District Roman bleiseri silkki vuorituksella. Sininen ja musta yhdistyvät kauniisti pienessä ruutukuviossa ja mustat yksityiskohdat napeissa ja taskuissa viimeistelevät kokonaisuuden. Yhdistä bleiseri esimerkiksi mustiin chinoihin ja kauluspaitaan. Näin saat tyylikkään, mukavan ja monikäyttöisen kokonaisuuden niin arkeen, kuin juhlaan. 

Bleiseri on valmistettu laadukkaista luonnonmateriaaleista, jotka hengittävät, ovat helppohoitoisia ja tuntuvat miellyttäviltä päällä. 

Materiaali: 70% villa, 30% puuvilla.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »