Reykjavik District Roman bleiseri No73 vaalea beige

€359,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM73-1-48
Saatavuus: Varastossa (2)

Ihanan kevyt, vaalean beige, puuvillakankainen Reykjavik District Roman bleiseri on aivan täydellinen lämpimien kelien pukeutumiseen.

Tämä bleiseri on oiva valinta herrasmiehelle joka haluaa erottua pukeutumisessaan laadulla ja kauniilla yksityiskohdilla kuten ihastuttavilla puisilla napeilla, jotka tuovat asuun juuri sopivasti twistiä ja persoonallisuutta.

Roman bleiserin leikkaus on ajaton, ryhdikäs ja istuu hyvin monelle vartalomallille. Yhtenä hurmaavista yksityiskohdista mainittakoon bleiserin tasku mikä on mahdollista vetää ulos kätevästi, asua entisestään piristäväksi taskuliinaksi ! Tässä bleiserissä on myös kaksi isoa povitaskua.

Väri: vaalea beige

Materiaali: 100% Puuvillaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »