Reykjavik District Roman bleiseri No58 ruskea ruudullinen

Tuotekoodi: RD-ROM58-1-48
Saatavuus: Varastossa (1)

No nyt on tyylikäs bleiseri! Reykjavik District Roman bleiseri jossa yhdistyy kaunis ruskea väri ja klassinen ruutukuvio. Kyynärpaikat ja puiset napit ovat mielettömän kivat yksityiskohdat, jotka todella tekevät tästä bleiseristä uniikin ja erilaisen. Kevyt villakangas kestää kulutusta, pysyy puhtaana tuulettamalla, eikä ole herkkä rypistymään. 

Väri: Ruskea

Materiaali: 100% villa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »