Reykjavik District Roman bleiseri No57 tummansininen

€339,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-ROM57-1-56
Saatavuus: Varastossa (2)

Klassisella tummansinisellä bleiserillä ei voi mennä mönkään. Tämä Reykjavikin bleiseri on ajaton ja näin ollen tyylikäs vuodesta toiseen. Sopii täydellisesti juhlapukeutumiseen ryhdikkyytensä ja arvokkaan hillityn ulkoasunsa vuoksi. Arkeen sopivan siitä saa yhdistämällä esimerkiksi rentojen chinojen ja yksinkertaisen t-paidan kanssa. Villakangas takaa käyttömukavuuden hengittävyydellään. 

Väri: Tummansininen

Materiaali: 100% villaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »