Reykjavik District Roman bleiseri musta valkoiset tikkaukset

Tuotekoodi: RD-ROM51-1-46
Saatavuus: Varastossa (1)

Tässä bleiserissä on sitä jotain! Valkoiset tikkaukset vasten mustaa kangasta ovat upea yksityiskohta, joka antaa särmää ja tekee bleiseristä kaikkea muuta kuin tavallisen. Materiaalinsa puolesta (50% villa ja 50% puuvilla) todella hengittävä ja kevyt päällä, joten mukavuudesta ei tarvitse tinkiä. Taskun vuoren voi kääntää ylös taskuliinaksi, joten taskuliinan unohtamista ei tarvitse murehtia. Helppo yhdistää esimerkiksi vaaleiden housujen kanssa raikkaan lookin luomiseksi. 

Materiaali: 50% villaa, 50% puuvillaa

Väri: Musta

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »