Reykjavik District Roman Bleiseri kirkkaansininen kalaruoto

Tuotekoodi: RD-ROM52-1-50
Saatavuus: Varastossa (1)

Katsokaahan tätä Reykjavik District Roman bleiseriä! Tämä on vaan niin älyttömän hieno! Kaunis kirkkaansininen väri suorastaan huutaa kesäjuhlia ja oranssit yksityiskohdat tulevat upeasti esiin yksivärisestä taustasta. Materiaalikaan ei voisi olla parempi, sillä tämä bleiseri on 100% ihanan kevyttä ja hengittävää pellavaa. Yhdistä vaikka vaaleisiin chinoihin ja nauti kesäjuhlista mukavasti, sekä tyylikkäästi. 

Materiaali: 100% pellava

Väri: Kirkkaansininen

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »