Reykjavik District Roman bleiseri harmaa ruudullinen No72

€389,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM72-1-54
Saatavuus: Varastossa (1)

Jälleen Reykjavik Districtiltä mielettömän siisti bleiseri! Todella tyylikäs harmaa vuorellinen bleiseri ruutukuvioinnilla antaa sopivasti twistiä pukeutumiseesi.

Upeina yksityiskohtina tässä bleserissä toimivat oranssi ruutukuviointi ja tyylikäs taskuliinaksi vedettävä tasku.

Harmaa on ajaton väri, joka on helppo yhdistää erilaisten värien kanssa erilaisiin asukokonaisuuksiin. Sopii täydellisesti juhlapukeutumiseen ryhdikkyytensä ja hillityn ulkoasunsa vuoksi. Rennomman asukokonaisuuden saat yhdistämällä bleiseri esimerkiksi chinojen kanssa.

Kevyt ja hengittävä materiaali on mukava päällä lämpimilläkin keleillä. Pellava on ihana luonnonmateriaali sen hengittävyyden ja keveyden vuoksi. Puhtaanapito onnistuu pitkälti ihan tuulettamalla.

Tässä bleiserissä yhdistyvät tyylikkyys ja mukavuus saumattomasti! 

Materiaali: 50% villa, 50% pellava.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä, josta muutama kappale tulee Saarnin putiikiin ja muutama jää Anjan ja Ollyn omaan putiikkiin Varsovaan. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »