Reykjavik District Roman bleiseri harmaa No83

€369,00
Maksuton postitus!
Tuotekoodi: RD-ROM83-1-50
Saatavuus: Varastossa (2)

No nyt on tyylikäs ja todella helposti yhdistettävissä oleva Reykjavik District bleiseri! Kaunis harmaa bleiseri jonka kankaassa on juuri sopivasti elävyyttä.

Tämä vuorellinen Roman bleiseri on täydellinen valinta niin juhlaan kuin siistimpään arkipukeutumiseenkin, sen eläväinen kangas ja sävy tekevät siitä todella monikäyttöisen ja ajattoman. Arkeen se istuu niin farkkujen kuin chinojenkin kanssa puettana ja juhlatilaisuuksiin suorien housujen, kauluspaidan ja asusteiden kanssa höystettynä.

Pieniä ihastuttavia yksityiskohtia ei tästäkään Reykjavikin pikkutakista puutu, sillä kauniit napit ja taskuliinaksi vedettävä rintatasku kruunaavat kokonaisuuden. Bleiserissä on myös kaksi isoa povitaskua ja yksi halkio takana.

Takin leikkaus on ajaton, ryhdikäs ja hyvin istuva. Bleiserin materiaali on 80% villaa, 15% nylonia ja 5% elastaania. Se on kevyt ja hengittää hyvin, eikä takki rypisty herkästi ja sen puhtaanapito onnistuu pitkälti ihan tuulettamalla!

Väri: Harmaa.

Materiaali: 80% villa, 15% nylon ja 5% elastaani.

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

 

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »