Reykjavik District Roman bleiseri harmaa 50

€329,00

Maksuton postitus yli 50€ ostoihin.
Tuotekoodi: RD-ROM50-1-48
Saatavuus: Tuote loppu :(

Ihanan vaaleanharmaan sävyinen bleiseri on todella kiva kesällä. Siniset yksityiskohdat tuovat mukavaa ilmettä. Yhdistä bleiserin kanssa vaikka siniset chinot sekä ruskeat kengät ja tyylikäs juhla-asu on valmis! Tai jos olet rohkeampi pukeutuja, tähän bleiseriin sopisi aika kivasti myös värikkäämmät housut...Kuten vaikka punaiset tai keltaiset!

Materiaali: 100% pellava

Väri: Vaaleanharmaa

Reykjavik District on pieni 7 hengen vaateompelimo, jonka juuret ulottuvat Islannin tuliperäiseen maahan. Merkki perustettiin vuonna 2011 ja sen takana on puolalalais islantilainen pariskunta, Anja ja Olly. Suunnittelussa painotetaan islantilaisittain pohjoismaista muotoilua ja tyyliä, pidättäytyen yksinkertaisuudessa ja suurissa linjoissa, kuitenkin yksityiskohdilla erottuen.

Jokaista vaatetta tehdään vain hyvin pieni määrä. Tämä mahdollistaa monipuolisempia vaihtoehtoja pukeutumiseen ja pukeutujalle aina oman yksilöllisyyden, näitä ei kävele vastaan eivätkä ole massatuotantoa. Vaatteissa käytetään ainoastaan italialaisia kankaita joka takaa kestävyyden ja laadun. Päätuotteena on miesten takkimallisto, jonka ympärille rakentuu koko miehen pukeutuminen ja samalla Reykjavik District’n muu mallisto.

0 stars based on 0 reviews
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »